Anak kucing lucu digawe nganggo kaos kaki

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Dina iki aku nggawa sampeyan kerajinan sing nyenengake, lan sampeyan bisa nulungi anak-anake, amarga hadiah kasebut kanggo awake dhewe. Ing kéwan sing diiseni Dheweke tresna banget karo bocah-bocah, mula aku pengin menehi presentasi iki anak kucing mewah digawe nganggo kaos kaki.

ing kéwan sing diiseni Iki minangka obyek sing penting banget kanggo bocah-bocah, amarga padha kaya kewan kewan. Alesan kanggo iki yaiku supaya dheweke rumangsa dijaga karo dheweke, uga uga menehi perlindungan dhewe. Apa kita bakal miwiti?

Bahan

  • Sepasang kaos kaki warna sing ora digunakake maneh.
  • Tandha sing ora bisa ilang kanggo tekstil.
  • Utas.
  • Jarum
  • Gunting.
  • Wadding.
  • Kain sing isih kari.
  • Jingle Bell.

Proses

Kaping pisanan, kita bakal nyiapake kabeh bahan lan alat kanggo nggawe anak kucing nganggo kaos kaki. Kanggo nindakake iki, kita bakal njupuk kaos kaki pisanan lan kita bakal ngisi wadding. Elinga yen iki awake kucing, mula dhasar kudu luwih akeh bantalan tinimbang ndhuwur.

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Sawise diisi, kita bentuk nganggo tangan, supaya bisa bentuk awak. Mengko kita bakal njahit bukaan saka kaos kaki sing kita pasang sikil supaya wadding ora ucul. Priksa manawa jahitan kasebut didhelikake kanthi apik supaya jahitan ora katon. Banjur, kanthi spidol tekstil, kita bakal ngecet rai saka kucing.

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Sabanjure, kita bakal njupuk kaos kaki nomer loro lan kita bakal ngethok dadi loro. Langkah iki ditindakake kanggo nggawe tangan kucing.

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Uga, kita bakal ngethok maneh kaos kaki sing padha ing sadawane dawa, pas ing tengah, lan banjur dijahit nganggo cara memanjang. Jahitan iki, kita bakal nindakake karo bagean-bagean sing terbalik supaya nalika ngowahi, jahitan ora katon.

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Pungkasan, kita bakal ngisi tangan kucing kanthi wadding lan kita bakal nyawiji awak. Kanggo menehi orisinalitas sing luwih akeh, kanthi kain sisa, kita bakal nggawe kalung sing apik, lan kita bakal njahit lonceng ing omah.

Anak kucing sing diiseni digawe nganggo kaos sikil

Informasi luwih lengkap - Amigurumis

Sumber - Zona kerajinan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.