Kucing penjaga potlot

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki kita bakal bisa ndeleng kepiye gawe pot potlot bentuk kucing lucu iki. Iki minangka kerajinan sing gampang banget, sing apik banget lan uga bisa mbantu daur ulang karton gulungan kertas toilet.

Apa sampeyan pengin ngerti carane nggawe kerajinan iki?

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe potlot kucing kita

  • 5 karton gulung kertas jamban.
  • Pananda abang utawa warna.
  • Spidol ireng.
  • Gunting.
  • Silikon panas.
  • Mata Kerajinan.

Tangan kerajinan

  1. Langkah kapisan yaiku bukak siji karton dadi setengah kanggo persegi panjang ngendi kanggo nindakake ing pasuryan kucing kita lan uga rong paws. Salah sawijining pilihan yaiku nglukis karton kanthi tempera, yen sampeyan pengin, iku bakal dadi langkah pertama.

  1. Kita bakal ngethok apa sing wis ditarik lan sing bakal ditindakake nambahake rincian pasuryan kucing kita. Kanthi pananda warna kita bakal warna irung, kuping lan rambut. Banjur kita bakal nggawe sawetara mustache lan tutuk kanthi spidol ireng.

  1. Sawise pasuryan rampung, kita bakal tancepake ing salah sawijining karton gulung saka kertas jamban.

  1. Kita arep menyang lim gulung karton kertas jamban liyane kaya sing luwih disenengi. Miturut pendapat saya, menehi rada bentuk bunder menehi bentuk sing luwih apik.
  2. Kanggo ngrampungake ayo rampung nyelehake sikil ing dhuwur sing paling disenengi. Pilihan liyane sing bisa kita lakoni yaiku nggawe basis kanggo kabeh tokoh nganggo karton, kanthi cara iki bakal tetep tetep lan kita uga bisa ngeterake kucing sing duwe potlot tanpa bebaya ngeculake apa-apa.

Lan siyap! Saiki kita bisa nggawe kucing sing duwe potlot lucu iki kanggo dekorasi meja sinau. Kanthi cara iki kita bakal duwe warna sing dilindhungi kanthi apik.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.