Kupu-kupu lucu digawe saka karton lan karton

Kupu-kupu lucu digawe saka karton lan karton

Yen sampeyan seneng kupu-kupu Iki minangka kerajinan sing cepet lan nyenengake kanggo bocah-bocah. Sampeyan bakal seneng amarga sampeyan bisa daur ulang Tabung karton lan nggunakake sawetara kardus. Kanthi sawetara pompom lan sawetara potongan pipa, sampeyan bisa nggawe kewan cilik sing apik banget iki sing bakal nggumunake sampeyan.

Bahan sing digunakake kanggo kupu-kupu:

  • Tabung karton gedhe kanggo ngethok utawa rong tabung cilik.
  • Cat akrilik pink lan oranye neon.
  • Sikat sikat.
  • Karton kuning lan jambon.
  • Pom pom gedhe ing 4 werna lan total 8 (2 ungu, 2 jambon, 2 ijo, 2 biru).
  • Pom-pom cilik, ing 2 werna (2 kuning lan 2 oranye).
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Pembersih pipa jambon lan oranye.
  • Gunting.
  • Mripat kanggo kerajinan.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita loro dicet Tabung karton con cat akrilik. Saben werna beda. We supaya Paint garing lan nerusake kanggo aplikasi lapisan Paint liyane yen perlu.

Langkah kapindho:

We nyeleh karton ing karton kanggo bisa nggawe salah siji saka swiwi sisih. Kita tarik ing sisih siji lan freehand apa sing bakal dadi swiwine, lan kanthi mangkono kita bakal bisa njupuk pangukuran luwih apik karo tabung karton ing jejere. Kita nggambar rong swiwi sing beda-beda, siji swiwi ing karton jambon kanggo salah siji kupu lan swiwi liyane ing karton kuning, kanthi wujud liyane sing beda.

Langkah katelu:

Kita nggambar a garis vertikal ing pinggir saka swiwi sing ditarik. Tanpa njabut panguasa kita lempitan karton ing sadawane garis sing digambar, kita mbukak lan melu maneh nanging ing sisih ngelawan, ninggalake gambar ing njaba. Kanthi gambar ing ngarsane kita bakal Cut metu, supaya kita bisa cocog rong bagéan saka karton, lan kanthi mangkono swiwi duplikat tetep. Kita mbukak potongan kasebut lan kanthi mangkono kita bisa verifikasi manawa pas karo salah sawijining tabung (utawa throttle body).

Langkah kaping papat:

Kita tetep nganggo silikon pompoms ing swiwi, loro ing ndhuwur lan loro ing ngisor. Kita uga bakal nempel awak kupu. Kita uga bakal Cut rong potong pipa resik kanggo nempel ing ndhuwur saben kupu (bakal tumindak minangka antena). Ing saben mburi saben pipe resik kita bakal lim a pom pom cilik

Langkah kaping lima:

Kita nempelake mata plastik lan tarik tutuk nganggo spidol ireng. Lan kita bakal duwe kupu-kupu siap!

Kupu-kupu lucu digawe saka karton lan karton


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)