Huruf perak kanggo pakaryan sampeyan

SURAT

Kerajinan saiki gampang banget, nanging praktis ... Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe huruf perak kanggo pakaryan sampeyan.

Yen sampeyan seneng scrapbooking, sampeyan duwe Jurnal Seni utawa buku harian pribadi, utawa sampeyan mung kudu menehi judhul ing salah sawijining kerajinan lan sampeyan uga pengin dadi perak: ojo kliwat kerajinan saiki ...

Bahan kanggo nggawe huruf perak:

  • Kardus abu-abu.
  • Pita perak adesif.
  • Ditembak amba.
  • Abjad mati.

Proses realisasi:

Kaya sing wis dakkandhakake, manual iki gampang banget lan asile bakal ngejutake sampeyan:

SURAT1

  • Kita bakal nempelake tape adesif abu-abu ing karton. (Iki ora kudu kandel banget supaya bisa mati kanthi becik.) Kita bakal nempel miturut huruf sing dibutuhake, kaya sing dakkatutake ing kasus iki, nanging alfabet lengkap uga bisa diluncurake yen dikepengini.
  • Kita bakal nyelehake ing shot Big lan mengko dipotong. Yen ora duwe mesin iki, kita bakal luwih rumit, nanging kita bisa ngatur kanthi pemotong lan panguwasa, yaiku kanthi sabar!

 

SURAT2

  • Kita bakal mbusak huruf saka mesin lan mbusak karton sing berlebihan.
  • Kita bakal pesen supaya lan dheweke bakal siap dilebokake ing lapangan kerja.

SURAT3

Ing gambar kasebut, sampeyan bisa ndeleng conto huruf perak, sing digunakake kanggo dekorasi lukisan utawa cambas. Kupu-kupu digawe kanthi cara sing padha, nanging ora nempelake tape adesif ing karton, aku wis nempel ing karton, mula luwih tipis lan bisa dilipat menehi gerakan kupu-kupu.

Muga-muga sampeyan seneng Lan manawa sampeyan wis praktik kanggo gaweyan sampeyan, lan yen mangkono, sampeyan bareng bareng, aku bakal seneng ndeleng lan nuduhake ing jejaring sosial. Sampeyan uga bisa nuduhake kiriman iki kanthi ngeklik lambang ing sisih ndhuwur lan kanggo takon, aja ragu-ragu ninggalake komentar kasebut. Nganti DIY sabanjure,

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.