Lentera Cina kanggo bocah

Lentera Cina

Saiki karo festival karnaval ing ndhuwur wayahe mulang para bocah budaya liya. Amarga alasan iki, kita wis milih nggawe lantern khas Cina kanggo ngrayakake wulan lunar pisanan ing China. Tradhisi kasebut minangka tandha yen dheweke ngerti.

Kerajinan iki gampang banget ditindakake lan bocah-bocah bakal seneng amarga kira-kira warna, potong banjur tempel, telung fungsi sing paling disenengi bocah ing sawijining kerajinan.

Bahan

  • Cithakan saka lantern.
  • Potlot warna.
  • Pulpen.
  • Gunting.
  • Lim
  • Stapler
  • Kardus tipis.

Proses

  1. print template lantern.
  2. Werna Cithakan
  3. Potong pinggiran lan genggeman banjur lem a karton tipis.
  4. Potong.
  5. Melu dadi loro.
  6. Potong ing garis mlayu.
  7. Gabung karo lantern lan gulung nganggo staples.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.