Liontin awujud kucing

Liontin awujud kucing

Liontin sing bentuke kucing iki minangka cara sing asli kanggo nghias bagean apa wae saka tas utawa nggawa minangka gantungan kunci. Digawe nganggo kain sing dirasakake, akeh pompon lan manik-manik supaya bisa menehi sentuhan kaya kucing. Kreatif lan gampang ditindakake, sampeyan mung kudu ngetutake langkah sing kasebut ing ngisor iki utawa tindakake tutorial ing video sing wis disiapake.

Materi sing wis digunakake yaiku:

  • Sepotong karton tipis
  • Kain krasa ireng
  • Pompom coklat bertekstur kaya macan
  • Manik-manik ireng cilik lan sawetara perak
  • Pita dekoratif coklat sing transparan
  • Silikon adhem utawa lem sing padha nemplek
  • Pensil
  • Goma
  • Gunting

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Ing potongan karton tipis kita nggambar gambar kucing kanthi pitulung potlot. Kita ngethok gambar iki lan bakal ditransfer menyang kain sing dirasakake kanggo nggawe gambar sing padha.

Liontin awujud kucing

Langkah kapindho:

We nyeleh karton ing sisih ndhuwur kain lan tilakake pinggire kanthi bantuan cat lilin putih. Kita bakal nggambar rong tokoh kucing kain. Kita bakal nyelehake kain ing sisih ndhuwur lan liyane ing ngisor, karton kiwa ing tengah.

Langkah katelu:

Kita nglereni kain lan bakal nemplek nganggo karton. Kanthi cara iki kita bakal duwe tokoh sing cukup kompak. Yen kabeh wis terpaku, kita bakal nglereni kekirangan lan ngrampungake.

Langkah kaping papat:

Ing sisih mburi kucing, kita sijine lem silikon lan kita masang pompom. Dheweke kudu raket lan kenceng. Kanthi bantuan doyo bolongan sing bakal ditindakake bolongan ing sisih ndhuwur endhas kucing. Mengko kita bakal masang liontin.

Liontin awujud kucing

Langkah kaping lima:

Kita uga nyelehake silikon ing endhas kucing lan kita sijine manik-manik. Dheweke kudu tampil apik lan bebarengan, kanthi katrampilan lan sabar bakal bisa ditindakake. Kita garing nganti dicampur kanthi apik.

Langkah Enem:

Kita nggawe busur nganggo pita lan tancepake ing buntute kucing. Kita uga bakal nyelehake liontin logam . Kanthi rincian cilik sing ilang, kita bakal siyap liontin.

Liontin awujud kucing


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.