Magnetik karo stopper gabus

Magnetik karo stopper gabus

Magnet kulkas tansah dheweke wis dadi bagean saka omah supaya bisa nyiyapake janjian lan / utawa acara sing paling penting, utawa gambar sing paling lucu, hadiah saka bocah cilik. Iki ora angel ditemokake ing pasar, nanging kenapa ora nggawe dhewe?

Mung nganggo sawetara plug sederhana gabus kita bisa nggawe desain magnet kulkas sing apik lan nyenengake. Wiwit dekorasi lan aplikasi magnet kanggo dheweke, kita wis bisa duwe magnet khusus salah siji sing paling unik kanggo kulkas.

Bahan

  • Kancing
  • Jarum
  • Cat putih lan abang.
  • Sikat
  • Magnetik

Proses

  1. Paint ing ngisor gabus putih.
  2. Kanggo kualitas sing luwih apik, klik gabus a jarum lan kanthi mangkono bakal nggampangake lukisane.
  3. Yen wis garing, cat ing ndhuwur gabus abang.
  4. Garing.
  5. Paint ing jamur.
  6. Tempelake magnet cilik ing sisih ngisor gabus.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.