Kertas krep lan mahkota kembang ari

gelang kembang

Sajrone festival musik musim semi iki, kita wis wiwit ndeleng dokter sing bakal ditandhani sisa musim panas.

Ing festival Coachella, ing makutha kembang minangka tren bintang sing bakal menehi tandha musim. Akeh sing nganggep yen bakal dadi kembang sedina, nanging saiki kayane bisa tetep lan ngancani kita sajrone dina paling panas ing taun iki.

Sabanjure, ing CraftsON, Disaranake sampeyan nggawe makutha kembang dhewe nganggo kertas krep lan tali. Gampang lan apik banget, cocog kanggo bengi-bengi ing wayah rembulan lan regane larang supaya sampeyan bisa nggawe warna kaya warna lan warna.

Material

  1. Kertas krepe. 
  2. Ari-ari.
  3. Gunting. 
  4. Lim

Proses

Kanggo nggawe kerajinan iki, Kita kudu entuk kiriman sadurunge sing nuduhake sampeyan cara nggawe kembang kertas krep. Kirim, apa sing bisa ditemokake Kene. Pilihan liyane yaiku nggunakake kembang kain kaya sing bakal ditemokake ing liyane tutorial Utawa gawe jinis kembang sing disenengi.

diademaflores1 (Salin)

Yen wis digawe kembang, kita kudu diikat ing kabel. Kanggo nindakake iki, kita bakal ngethok telung jalur saben udakara sak meter. Banjur kita bakal ngikat simpul ing salah sawijining pucuk lan nggawe ikatan. Dadi ngono nalika duwe sepertiga dawane, kita bakal miwiti ngikat kembang nggunakake gagang minangka bagean saka salah siji saka telung tali kasebut. 

diademaflores2 (Salin)

Sawise batang wis rampung, kita bakal ndandani kembang kanthi lem cilik. Sanalika kita nyangga kembang, kita bakal nambah kembang liyane kaya sing dikarepake. Yaiku, kurang luwih kembang lan kurang luwih bebarengan.

Banjur, yen ana saprotelon ari sing dikepang, kita bakal mandheg masang kembang lan bakal ngrampungake tali. Pungkasan, kita mung kudu iket simpul ing mburi lan dasi ing sirah kanthi ukuran sing pas.

Nganti DIY sabanjure!

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)