Jasmine warna kanggo dekorasi vas

mlathi warna

Jenis kerajinan iki becik kanggo menehi sentuhan warna-warni ing musim panas iki. Ing mlathi warna karo karton Bisa ditindakake karo bocah-bocah utawa karo wong diwasa, nggawe wektu sing nyenengake lan dekorasi ing pojok omah. Padha duwe wangun asli, ngendi kita wis digawe akeh ngudani banjur kita wis ditekuk mau. Sawise bagean utama wis rampung, kita bisa nyelehake kang dipercoyo minangka gagang utama utawa goleki tongkat utawa muter munggah dicokot saka karton ing wangun roller nggoleki.

Yen sampeyan seneng nggawe kerajinan karo kembang, sampeyan bisa nyoba ide kita:

Kembang karo lollipops kanggo Dina Valentine
Artikel sing gegandhengan:
Kembang karo lollipops kanggo Dina Valentine
Buket mawar palsu
Artikel sing gegandhengan:
Carane nggawe buket kembang palsu
Pena sing dihiasi kembang
Artikel sing gegandhengan:
Pena sing dihiasi kembang
Artikel sing gegandhengan:
Kerajinan karo kembang lan woh-wohan kanggo mangsa panas

Bahan sing digunakake kanggo mlathi:

  • Karton warna ukuran A4.
  • Kardus ijo.
  • Sedotan ijo.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Gunting.
  • Aturan.
  • Pensil.
  • Cellophane loro-sisi (lem ing loro-lorone).
  • 1 potlot utawa padha karo nggulung strips.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Ing karton A4 kita ngukur 11 cm saka pinggir karton. Kita bakal nggambar garis horisontal ing sadawane karton.

mlathi warna

Langkah kapindho:

Banjur kita bakal menehi tandha garis kanthi jarak 1 cm lan tarik garis paralel. Banjur kita bakal Cut mau kanggo mbentuk ngudani.

Langkah katelu:

Ing sisih ndhuwur sing wis ditandhani, kita bakal nggambar garis liyane kanthi ketebalan 1,5 cm. Ndhuwur baris kita bakal motong.

mlathi warna

Langkah kaping papat:

Saiki kita duwe struktur iki, kita bakal miwiti nggulung jalur kasebut. Kita mbantu awake dhewe nganggo potlot, kita njupuk ujung strip lan kita mulai nggulung munggah. Yen sampeyan nindakake siji-siji bisa langgeng, nanging sampeyan bisa njupuk loro loro.

mlathi warna

Langkah kaping lima:

Nalika kita wis ditekuk, kita goleki strip 1,5 cm sing wis ditinggal. Kita nempelake strip cellophane loro-lorone ing kabeh dawa. Yen amba banget, kita Cut nalika glued.

Kita nyopot jalur adesif saka sisih liyane lan kita bakal muter struktur ing sadawane jerami. Kasebut kanthi teliti, kita bakal nggawe wangun mlathi.

mlathi warna

Langkah Enem:

Ing karton ijo, kita bakal nggambar godhong kanthi bebas. Banjur kita superimpose rong lembar lan nambah tetes silikon. Ayo garing rada kanggo silikon kanggo kelangan.

Langkah kaping pitu:

Nalika silikon rada adhem, kita bakal nempelake ing jerami. Yen kita nindakake karo silikon panas kita mbukak risiko leleh plastik.

mlathi warna


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.