Hantu dekorasi kanggo bocah

Ora kudu Halloween supaya bisa nggawe kerajinan iki kanthi memedi. Gampang banget ditindakake lan bocah seneng nindakake, ora mung amarga gampang, nanging amarga asile apik banget lan uga amarga sawise iku dheweke bisa main karo kerajinan kasebut lan nikmati kreasine dhewe-dhewe.

Kerajinan kasebut cocog kanggo ditindakake bocah sing umure luwih saka enem taun amarga mbutuhake gunting lan lem putih. Dadi, aja nganti kliwat langkah sing gampang ditindakake supaya sampeyan bisa nindakake kerajinan iki karo bocah-bocah.

Apa sing sampeyan butuhake kanggo kerajinan kasebut

  • Karton 1 potong
  • 1 katun utawa bahan putih sing padha
  • Lem putih
  • Sepotong kertu ireng
  • 1 tali warna
  • 1 sregep

Cara nggawe kerajinan

Pisanan sampeyan kudu nggambar bentuk memedi ing karton lan ngethok. Banjur sampeyan kudu ngethok bentuk sing padha ing materi putih sing sampeyan duwe utawa yen ora duwe, Sampeyan mung kudu lem bal katun putih supaya katon kaya memedi.

Sawise rampung, sampeyan kudu ngethok cangkeme lan mripat saka karton ireng. Sampeyan bisa nggawe cangkeme nggawe sedih utawa seneng, Iki bakal gumantung karo selera pribadi lan apa sing pengin sampeyan entuk karo boneka.

Yen wis tekan titik iki, sampeyan mung kudu ngethok tali lan nganggo semangat supaya ora kepenak ing mburi, kaya sing bisa dideleng ing gambar kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggantung ing endi wae ing omah sampeyan minangka barang hiasan.

Utawa bocah uga bisa nganggo kalung kanggo nggawe game supaya seneng-seneng ing omah. Dheweke bakal seneng banget supaya imajinasine dadi liar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)