Mobil bocah digawe botol plastik

Mobil nganggo botol plastik

Kanggo kabeh bocah dheweke seneng kabeh dolanan duwe rodha. Dolanan kasebut, kayata mobil kayata, sing melu gerakan liwat push utawa uncalan sing ditindakake dhewe, nyenengake banget.

Mula, dina iki saiki dakwenehake sawetara penasaran lan mobil lucu digawe nganggo botol plastik. Kadhangkala nggumunake apa sing bisa ditindakake manungsa kanthi botol plastik.

Bahan

  • Botol plastik.
  • Tutup botol plastik.
  • Gunting.
  • Tongkat sate.
  • Lim

Proses

  1. Potong pucuk sate.
  2. Lem colokan ing salah sawijining pucuk tusuk sate.
  3. Nggawe rong bolongan ing botol plastik, ing sisih tengen sawijining.
  4. Liwati teken tusuk tusuk liwat bolongan, lan pasang plug liyane ing sisih liyane.
  5. Baleni nganggo teken tusuk sate liyane. Iki bakal dadi rodhane 4.
  6. Dekorasi botol minangka mesin pemadam kebakaran, ambulans, lsp.

Informasi luwih lengkap - Kendi serbaguna dekorasi

Sumber - Warta kerajinan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   SANDRA PATRICIA TRIANA TELLEZ ngandika

    Apik tenan aku ngaturake sliramu