Gulung karo coklat kanggo pesta

Gulung karo coklat kanggo pesta

Kita duwe gagasan apik liyane kanggo nindakake hadiah cilik ing pesta. Iki minangka gulungan sing digawe saka karton, sing bisa digunakake maneh saka gulungan pawon, lan ing ngendi kita wis nggulung nganggo kertas oranye.

Kita bakal mbentuk dadi a permen raksasa lan nang tabung kita bakal sijine permen saka werna. Kita bakal nyelehake sawetara busur hiasan lan pungkasane kita bakal nggawe sentuhan pungkasan ... kita bakal nempelake bar coklat Tipe Kinder utawa merek apa wae, supaya kejutan kasebut kebak wayahe manis.

Bahan sing digunakake kanggo nggawe gulungan coklat:

  • 1 gulungan karton dawa kanggo daur ulang.
  • Kertas warna oranye.
  • Pita hiasan emas lan perak.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Kinder-jinis coklat elongated bar.
  • permen warna.
  • Gunting.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita nyelehake kertas ing meja lan gulungake ing gulungan kertas. Ing wektu sing padha kita mbungkus, kita kenek karo silikon panas.

Langkah kapindho:

Nalika kita tekan mburi gulung kita Cut lan discard keluwihan kertas.

Langkah katelu:

Kita lim lan nutup pinggiran kertas. Kita njupuk salah siji saka sudhut lan muter kanggo nggawe wangun saka Candy buta gedhe.

Langkah kaping papat:

Ing mburi liyane sing wis ngiwa unclosed, kita sijine candies colored. Banjur aku nutup ujung kasebut kanthi nggulung kertas, kaya ing langkah sadurunge.

Langkah kaping lima:

Kita ngethok sawetara potongan pita lan simpul ing ujung gulungan. Kita bisa milih rong versi busur: emas utawa salaka.

Gulung karo coklat kanggo pesta

Langkah Enem:

Kanthi gulung kawangun, kita bakal pour silikon panas ing lumahing kanggo nempel coklat. Kita bakal nyelarasake siji-siji.

Langkah kaping pitu:

Iku bakal menehi kita panggonan antarane 7 utawa 8 Unit. Sawisé iku kita bisa seneng tokoh iki apik banget kanggo menehi minangka hadiah.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.