Ndandani lan dekorasi kasus ponsel nganggo resin

Ndandani lan dekorasi kasus ponsel nganggo resin

Kerajinan iki apik tenan !! saget ndandani utawa dekorasi kasus ponsel Lan kaget iku tahan suwe. Ide iki kanggo nindakake karo damar, produk sing entuk nilai luwih akeh kanggo gagasan sing praktis kaya iki. Kita bisa dekorasi tutup minangka kita mbayangno lan banjur kita nambah film resin kang tahan kanggo goresan lan malleable, supaya ora dadi kaku. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, aja kelangan rincian langkah-langkah ing ngisor iki:

Yen sampeyan seneng kasus telpon utawa carane nggawe dhukungan, kita duwe kerajinan sing bakal sampeyan tresnani:

cilik telpon starry wengi
Artikel sing gegandhengan:
Tutup seluler nganggo karet EVA: wengi sing lintang
Duwe karton daur ulang kanggo seluler
Artikel sing gegandhengan:
Duwe karton daur ulang kanggo seluler
Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe cilik seluler sing arupa kelinci nganggo karet eva utawa busa
Artikel sing gegandhengan:
Dekorasi casing telpon nganggo payet
Artikel sing gegandhengan:
Tutup seluler nganggo tape washi

Bahan sing digunakake kanggo kasus ponsel:

  • Kasus sing pengin dipulihake utawa kasus anyar sing praktis transparan.
  • resin tahan Cairan. Aku wis nggunakake siji sing wis dicampur saka rong zat.
  • Kilap emas lan lintang emas.
  • Sikat sikat.
  • Mangkuk campuran.
  • Stiker hiasan, ing kasusku aku wis nggunakake ati perak.
  • kertas sulfur.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita milih tutup sing wis dipakai utawa tutup transparan sing bakal digunakake kanggo kerajinan kasebut. Kita bisa ngresiki sethithik kanthi kapas sing direndhem ing alkohol.

Ndandani lan dekorasi kasus ponsel nganggo resin

Langkah kapindho:

Resin sing didol banget tahan lan supaya bisa efektif, biasane didol nganggo rong campuran. Ing kasus iki kita nyampur 10 gram larutan A karo 6 gram larutan B.

Langkah katelu:

Nyampur campuran kanthi apik. Penting kanggo nggarap ing wektu sing cendhak, supaya ora atos utawa ilang efektifitase.

Langkah kaping papat:

Kanthi sikat kita nglukis lapisan resin tipis ing njaba kasus. Banjur kita dekorasi karo stiker sing wis dipilih.

Langkah kaping lima:

Ing resin padha kita nambah barang cemlorot emas sethitik lan jiwit saka lintang cilik. We mbusak uga.

Langkah Enem:

Selehake tutup ing kertas parchment (kertas baking). Kanthi sendok teh kita tuangake campuran ing tutup lan kita nyebarake ing kabeh pinggir. Ana tutup sing duwe garis sing apik ing saubengé lan ing pinggir supaya resin tetep, yen ora ana, kita bakal ngeculake keluwihan menyang pinggir.

Langkah kaping pitu:

Kanthi sikat, kita mbusak glitter sing isih ana ing ndhuwur stiker. Kita ngeculake resin kanthi apik lan banjur ngganti tutup menyang kertas parchment liyane. Ayo garing kanthi becik, saenipun 12 jam.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.