Cara nggambar manuk hantu kanthi teknik negatif. Mung ing enem langkah sampeyan bakal siyap!

Kita bakal weruh cara nggambar manuk hantu kanthi teknik negatif, nggunakake kertu ireng lan potlot putih. Kegiatan sing nyenengake banget kanggo bocah-bocah, amarga dheweke ora biasa nggambar nganggo gambar putih lan bisa nggawe dheweke kaget.

Bahan:

  • Simpenan kertu ireng.
  • potlot warna putih.
  • panandha gel.
  • potlot.
  • penghapus

Proses:

Tindakake langkah-langkah iki kanggo nggambar garis dasar:

  1. Lacak a garis vertikal ing tengah kertas, bakal dadi poros simetri lan ing sisih ndhuwur rong bunderan.
  2. Gambar a bunder luwih gedhe lan siji luwih cilik ing saben rong bunder kasebut.
  3. Banjur tandhani a bunder sing ngliwati titik ing endi rong lingkaran kasebut ketemu karo poros simetri.
  4. Apa telung protelon, siji kanggo cucuk lan liyane kanggo kuping manuk hantu.
  5. cunt loro kurva sampeyan bakal duwe swiwi, deleng gambar kanggo nggambar. Apa sing padha karo sing liyane. Gambar telung elips kanggo cakar.
  6. Pungkasan menehi tandha sawetara ombak sing bakal dadi wulu kanggo awake dhewe. Merek rong baris kanggo batang kanthi cara iki bakal luwih stabil.

  • Diwiwiti karo stroke lan garis dasar nganggo potlot tanpa meh meres, yen nggawe kesalahan sampeyan bisa nggunakake karet. Sampeyan bisa ninggalake garis kasebut tanpa mbusak sing bakal menehi tampilan sing luwih apik utawa mbusak sawise sampeyan rampung.
  • Tandhani saiki karo potlot putih garis sing saka gambar, ing kene sampeyan bisa menet potlot luwih sithik amarga wis ana ing barang sing aman.

  • Terusake kaya ngene nganti kanggo ngrampungake gambar manuk hantu.
  • Mulai saiki nganggo sing teduh, sampeyan bisa nggawe garis paralel miring ...

  • Lan ing garis kasebut tandhane ing ndhuwur liyane kanggo nguatake nada. Sampeyan ndeleng ngrampungake kabeh gambar kanthi shading, elinga ing endi cahya pencet kanggo nggawe efek 3D kasebut.
  • Pungkasan karo pen gel, tandhani poin cahya sing pengin sampeyan sorot banjur rampung gambar.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.