Ngeringake irisan jeruk kanggo nggawe dekorasi

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki kita bakal bisa ndeleng cara gampang ngiris irisan jeruk utawa kulit jeruk supaya bisa nggawe dekorasi nalika musim gugur. Bisa digunakake kanggo nggawe lilin utawa bahan tengah.

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye carane bisa nindakake?

Bahan sing dibutuhake kanggo garing jeruk

  • Jeruk, sacukupe bisa dipasang ing nampan oven.
  • Piso.
  • Sheet baking lan kertas
  • Oven

Tangan kerajinan

  1. Sing pertama sing bakal kita lakoni yaiku potong jeruk dadi irisan. Irisan kasebut ora kudu tipis amarga bisa cepet kobong. Sampeyan uga bisa nggunakake kulit jeruk, nanging elinga yen potongan kasebut kudu dipriksa supaya ora kobong.
  2. Kita sijine oven 200 at dadi anget. Sauntara kita nyelehake kertas ing baki panggang lan disebarke kabeh irisan kanthi apik supaya ora kakehan nutul lan kabeh bisa garing tanpa masalah, saliyane bisa ngontrol yen kobong.

  1. kita bakal lunga mesthekake yen ora kobong. Yen wis suwe, kita bakal ganti. Tampilan jeruk kudu saka woh-wohan sing wis garing.
  2. Nalika katon kaya iki, pateni oven lan jupukake sethithik ing njero sadurunge nyopot tray lan transfer irisan menyang rak kawat supaya bisa adhem gampang tanpa nggawe kabut sing ngiris irisan jeruk.
  3. Sawise adhem, kita bisa nyimpen ing tas kertas utawa nggunakake langsung kanggo dekorasi lilin, bahan tengah, karangan bunga, dekorasi panganan cuci mulut, lsp.

Lan siyap! Sampeyan bisa nggunakake proses sing padha karo jinis buah kayata lemon, grapefruits, limau, lan liya-liyane ... coba deleng endi sing paling disenengi.

Muga-muga sampeyan nyenengake lan nggawe kerajinan iki kanggo dekorasi omah kanthi tekane musim gugur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.