Origami kanggo dekorasi gulungan kertas jamban

Hello everyone! Ing kerajinan saiki kita bakal weruh beda wangun origami kanggo bisa kanggo nindakake ing kertas jamban. Ide iki sampurna kanggo menehi sentuhan khusus kanggo jedhing nalika kita duwe pengunjung utawa sanajan kita duwe apartemen sing disewa pirang-pirang dina.

Apa sampeyan pengin ngerti apa bentuk origami iki?

Nggawe origami iki gampang banget, sampeyan bakal nemokake wangun saka macem-macem jinis, utamané segara-tema, wangun geometris. Nanging, sampeyan bisa nyoba kanggo nggawe cara liyane sawise nyoba sing kita propose ing ngisor iki.

Origami kanggo mburi gulungan kertas jamban 1: Kapal

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe origami iki kanthi cara sing prasaja kanthi ngetutake langkah demi langkah sing dakkandhakake ing tautan ing ngisor iki: Origami kanggo gulung kertas jamban

Origami kanggo mburi gulungan kertas jamban 2: Jantung

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe origami iki kanthi cara sing prasaja kanthi ngetutake langkah demi langkah sing dakkandhakake ing tautan ing ngisor iki: Origami kanggo gulung kertas jamban

Origami kanggo mburi gulungan kertas jamban 3: segi telu

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe origami iki kanthi cara sing prasaja kanthi ngetutake langkah demi langkah sing dakkandhakake ing tautan ing ngisor iki: Origami kanggo gulung kertas jamban

Origami kanggo mburi gulungan kertas jamban 4: Shell mudhun

 

 

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe origami iki kanthi cara sing prasaja kanthi ngetutake langkah demi langkah sing dakkandhakake ing tautan ing ngisor iki: Origami kanggo gulung kertas jamban 2

Origami kanggo mburi gulungan kertas jamban 5: Shell madhep munggah

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe origami iki kanthi cara sing prasaja kanthi ngetutake langkah demi langkah sing dakkandhakake ing tautan ing ngisor iki: Origami kanggo gulung kertas jamban 2

Lan siyap!

Mugi sampeyan diwanti-wanti lan nindakake sawetara origami iki kanggo dekorasi jedhing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.