Potret kanggo menehi ing Dina Rama

Potret kanggo menehi ing Dina Rama

Kerajinan iki ing wangun easel iku gedhe kanggo menehi adoh ing Dina Rama. Pancen wujud pigura gambar lan digawe saka bahan sing gampang lan murah, kayata kayu-kayuan iki. Anak-anak bisa ngancani sampeyan nggawe kerajinan iki, nanging aku tansah ujar manawa silikon panas kudu digunakake ing sangisore pengawasan wong diwasa.

Nanging, bisa dicopot kanthi jinis lem liyane. Banjur padha bisa cat iku tanpa kangelan lan werna sing dikarepake. Bingkai foto iki minangka ide cilik, nanging sampeyan bisa nambah sawetara stiker lan malah glitter.

Bahan sing digunakake kanggo bingkai foto:

  • 7 batang kayu.
  • Gunting.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Cat akrilik biru (sampeyan bisa milih warna liyane).
  • Kardus putih.
  • Kesan I LOVE YOU BAPAK. sampeyan bisa nyithak Kene .
  • Tepak cat akrilik kanggo nggawe bekas driji.
  • Foto lanang utawa wadon.
  • Spidol ireng.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

We nyeleh telung teken ing wangun segi telu. Sampeyan kudu njupuk wangun easel. We njupuk kelet lan kelet menyang ngisor easel lan horisontal. Kanthi bantuan silikon panas, kita bakal nempelake ing rong sisih tongkat, tongkat tengah bakal ngeculake saiki.

Langkah kapindho:

kita pour silikon ing pojok ndhuwur tongkat sing wis ditempelake kanthi horisontal. Kita langsung nempelake tongkat liyane ing ndhuwur supaya bisa saka rak

Langkah katelu:

Ing sisih ndhuwur kita nempel liyane potongan tongkat, Kita ngukur dawa lan kita Cut apa kita kudu. Kita lem lan ngethok tongkat liyane kanthi ukuran sing padha. kita pour silikon ing ndhuwur teken ditempelake lan kita lim kelet liyane, supaya uga tumindak minangka beting.

Langkah kaping papat:

We sijine kelet pungkasan ing mburi pigura. Kita sijine silikon lan kita bisa nempel miring ora masalah. Sampeyan kudu ngetung kanthi apik lan ndhukung kabeh struktur supaya bisa dipasang lan dipasang kanthi apik.

Potret kanggo menehi ing Dina Rama

Langkah kaping lima:

We dicet kabeh struktur karo cat akrilik. Kita bakal nindakake ing ngarep lan mburi.

Potret kanggo menehi ing Dina Rama

 

Langkah Enem:

We njupuk karton putih lan kita print pesen becikkita bisa nyithak Kene. Yen kita ora bisa nyithak, kita bisa ngirim pesen sing apik lan gawenan tangan. Kita njupuk pangukuran saka easel lan Cut metu kuadran saka karton.

Langkah kaping pitu:

kita milih siji foto lanang utawa wadon lan tempelake ing sisih. Kita bisa nggawe wates sing apik kanthi bantuan spidol ireng. Bocah lanang utawa wadon uga bisa ngolesi driji siji lan nyetak sidik jari sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.