Plastik sulap kanggo nggawe counter Game of Thrones

token1

Mesthi ing antarane wong-wong sing maca kita kudu dadi pengikut Game of Thrones (utawa luwih saka siji) lan yen sampeyan uga penggemar game board, sampeyan bakal seneng kerajinan iki. Kanthi iki, kita bakal sinau nindakake sawetara counter (token) sing bakal nglayani kita kanggo game apa wae.

Ing kirim, kita nerangake cara sing gampang lan murah kanggo sampeyan ngatur counter lan kaget kanca-kanca sing padha main.

Bahan

  1. Foil plastik sulap
  2. Gunting. 
  3. Pensil.

Proses

token (Salin)

Nalika sampeyan bakal ngelingi saka kiriman sadurunge, plastik sulap minangka bahan sing nyusut ukuran 175% kanthi 70 derajatMula, apa wae sing ditindakake, kita kudu luwih gedhe tinimbang sing dikarepake.

Ing kene kita wis nyithak sawetara gambar Targaryen lan Lannister kanggo nggawe konter Game of Thrones. Kita wis nyetel ukuran nganti 4 cm, yaiku ukuran 1 sentimeter lan liya-liyane.

Banjur kita bakal menehi tandha garis gedhe, contone, ing Targaryens kita wis nggunakake plug kanggo nggawe bentuk bunder. Luwih becik ninggalake plastik putih sithik tinimbang dikethok.

Pungkasan, kita bakal ngenalake sawetara detik ing oven sing sadurunge digawe panas nganti 175 derajat banjur wis.

Nganti DIY sabanjure!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.