Panci rias nganggo botol daur ulang

wesi

Apa sampeyan kudu ngatur dandanan? Ing kriya, kita menehi ide supaya sampeyan bisa ngatur kanthi cara sing gampang lan ekonomis. Daur ulang botol kanggo diowahi dadi botol sing dandanan sing paling penting, sing digunakake saben dina.

Cepet, gampang lan uga kanthi sentuhan modern, kaya ngono pot kanggo dandanan.

Material

  1. Botol plastik.
  2. Wesi. 
  3. Gunting.

Proses

wesi1

Cara kanggo nggawe kerajinan iki pancen sejatine gampang lan nyenengake. Gampang amarga, kaya sing bakal sampeyan ngerteni, rampung kurang saka sepuluh menit lan nyenengake amarga sampeyan bisa menehi modhél miturut sing dikarepake nganti sampeyan nemokake bentuk prau sing paling sampeyan senengi.

wesi2

Botol kasebut bakal dipotong nganti dhuwur sing dikarepake. Kita wis milih ketinggian 10 cm luwih utawa kurang. Banjur, kanthi panas wesi kasebut, kita bakal menehi bentuk sing paling disenengi. Panas bakal menehi bentuk bulging lan rata ing saindhenging plastik, dadi katon kaya sing ana ing foto.

Siji tip, aja nemplekake wesi banget, luwih becik dibentuk sethithik.

Nganti DIY sabanjure!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.