Pena sing dihiasi kembang

Pena sing dihiasi kembang

Kerajinan iki cukup puisi. Kita bisa dekorasi vas cilik kita sawetara kembang kain ayu lan ing wektu sing padha bisa digunakake minangka pena praktis. Iku banget asli lan ing wektu sing padha gampang banget kanggo nindakake. sampeyan mung kudu milih sawetara kembang ayu lan siji-sijine pulpen klasik Pungkasan, kanthi lem cilik lan sawetara langkah sing gampang, sampeyan bakal duwe pena iki dihiasi kembang.

Bahan-bahan sing digunakake kanggo pena kembang:

  • 6 Bic jinis pena.
  • 6 kembang kain sing beda lan ora gedhe banget.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • semprotan putih
  • Soko sing cetha kanggo mbusak tutup saka pena.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita njupuk pulpen lan mbusak biaya kanthi tangan kita. Colokan kudu dicopot lan bisa uga larang regane. Kita bakal nulungi awake dhewe kanthi barang sing cetha, ngati-ati supaya ora nglarani awake dhewe.

Langkah kapindho:

Kita nglukis pena nganggo semprotan putih, fokus ing kabeh sudhut lan ngubengi plastik kaping pirang-pirang. Banjur kita supaya garing.

Pena sing dihiasi kembang

Langkah katelu:

Kita ngethok cabang kembang lan ninggalake buntut cilik. Kita njupuk biaya pena lan ngethok sethithik ing sisih ndhuwur supaya batang kembang bisa mlebu mengko. Kita sijine biaya ing plastik pena.

Pena sing dihiasi kembang

Langkah kaping papat:

Kita bakal sijine dicokot saka silikon ing ndhuwur stopkontak pena lan masang kembang. We supaya iku duwe efek lan tetep uga glued. Kita bakal nindakake padha karo kabeh kembang lan kabeh pena. Banjur kita bisa dekorasi vas cilik lan ndeleng carane buket sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.