Kantong kain kanggo wangi lemari

Kantong kain kanggo wangi

Kantong kain iki kanggo wangi lemari minangka tambahan sing paling apik kanggo lemari utawa lemari ing endi sampeyan nyimpen klambi. Dheweke gampang banget nglakoni ing awan sing padha sampeyan bisa nggawe tas sing dibutuhake, amarga praktis, pamer lan malah cocog kanggo hadiah.

Amarga lemari apa wae bisa entuk ambu, amarga asor kalebu liyane lan duwe freshener udhara Alami ing antawisipun sandhangan bakal nyegah ambune sing ora tetep ing kain. Ora prelu nggunakake bahan kimia lan ora katerampilan njahit, sampeyan bisa nggawe penyegar udara kanggo lemari dhewe. Kajaba iku, dheweke pancen ayu banget yen seneng mbukak lemari lan nemokake tas kain kasebut.

Kantong kain kanggo lemari, freshener jaringan krasan

Kantong kain, bahan

Bahan sing bakal dibutuhake yaiku:

  • Kain motif sing sampeyan pilih, bisa uga lancar. Bahan kasebut ora penting, nanging katun luwih disenengi
  • Potpourri utawa kembang garing
  • Kasedhiya kanggo kain
  • Una panguasa
  • Gunting
  • Marker kain
  • Pita satin
  • Elastis
  • Inti cair lavender, kayu manis, utawa aroma favorit sampeyan

Langkah demi langkah

Langkah 1

Kaping pisanan kita bakal nggambar ukuran ing kain kasebut dibutuhake kanggo nggawe tas kain. Pangukuran kasebut kira-kira lan ora perlu akurat.

Kita ngethok rong kain kanggo nggawe saben tas saka kain. Kita ngethok kain kaya sing dikarepake, ukurane bisa beda-beda.

Kita ngadhepi potongan-potongan kain lan lebokake lapisan adesif kain. Kita nyelehake potongan loro banjur pencet. Sampeyan bisa nyelehake sawetara sandhangan kanggo milih uni nalika lem garing.

Kita uga nggawe hem cilik ing bukaan ndhuwur, mula bakal luwih ati-ati. Kita mbaleni langkah-langkah ing kabeh potongan kain, nganti sampeyan duwe tas lemari kain kaya sing pengin digawe.

Kita adhesive garing nalika wis siyap, kita nyelehake tas kain.

Kita isi tas kain karo kembang sing wis garing utawa potpourri. Sanajan wis duwe bau, kita nambahake sawetara tetes es cair supaya mambu luwih tetep lan awet.

Kita nutup tas kain nganggo pita elastis. Kita ngiris sepotong pita satin lan iket ing karet elastis kanggo dekorasi karung gondho kanggo lemari. Lan siyap, kita wis siyap tas kanggo diselehake ing lemari klambi, laci kamar lan malah, kanggo dekorasi rak banjur aromatize ruangan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.