Mobile kanthi fase Bulan

Mobile kanthi fase Wulan

Yen ana siji perkara sing dak tresnani babagan Wulan. Satelit Bumi sing nggawe kita bodho saben wengi sumunar ing mangsa sing beda-beda. Mula, kanggo sinau luwih lengkap babagan lakune Bulan ing wulan, kita tampilake ponsel sing unik iki.

Digawe ing lempung, kita bisa ndeleng model sing beda Posisi rembulan ing kamar amarga digawe mobile iki. Apik kanggo hadiah saka mengeti utawa sing padha.

Bahan

  • Lempung polimer ireng.
  • Lempung polimer putih.
  • Cut pasta bunder.
  • Gigi untu
  • Jarum
  • Utas.
  • Rantai.
  • Roller.

Proses

  1. Nindakake bal nganggo lempung ireng
  2. Selehake potongan-potongan warna lan gulung putih nganggo tangan tanpa nyampur banget.
  3. Nyebar lempung nganggo pin rolling.
  4. Cut karo cutter pasta babak ing macem-macem tahapan rembulan.
  5. Nindakake bolongan bolongan ing kabeh potongan.
  6. Kanggo manggang lan adhem.
  7. Sijine kabeh potongan kasebut nganggo utas.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.