Strollers kanggo bocah

Strollers karo kothak karton

Dina pungkasan, kita nggunakake kothak karton kanggo nggawe piggy bank. Dina iki, kita wis milih nggunakake kothak sing padha kanggo a dolanan lucu banget manawa bocah cilik sing ana ing omah mesthi tresna karo dheweke.

Iki yaiku babagan sawetara stroller karton sing narik kawigaten bocah-bocah sing bisa mbantu kita supaya dheweke luwih seneng dolanan karo dheweke. Bocah-bocah nglipur awake dhewe nganggo apa wae, lan bisa nindakake dolanan daur ulang barang iku sinau sing apik kanggo wong-wong mau.

Bahan

  • Kothak karton.
  • Cat abang lan ireng.
  • Sikat kandel.
  • Tandha ireng nglukis.
  • Lim
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Kardus cilik.

Proses

  1. We Paint kothak abang banjur garing.
  2. Kita nggawe 4 bunderan ing karton.
  3. Kita ngethok lan kita cet ireng, iki bakal dadi roda rodhane. Ayo garing.
  4. We nempel ing gembong ing kothak.
  5. Kita nggambar rincian saka kereto nganggo spidol ireng.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.