Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Temokake iki ayu Tanggalan Advent. Iku digawe karo bahan daur ulang lan kanthi finish emas. Kerajinan iki mbutuhake wektu, nanging sampeyan bisa njaluk bantuan kanggo bocah-bocah cilik ing omah. Gagasan nyiapake 24 rongga Kejutan sing nggawe luwih abot, nanging kita njamin yen asile marem. Kajaba iku, idea iki banget Vintage lan dekoratif kanggo Navidad.

Yen sampeyan pengin ngerti kita Tanggalan Advent, kita nampilake dhaptar cilik karo sawetara kerajinan kasebut:

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe tanggalan Advent
Artikel sing gegandhengan:
Kalender Advent DIY digawe nganggo amplop
Tanggalan Advent
Artikel sing gegandhengan:
Tanggalan Advent
Kalender Advent kanggo Natal
Artikel sing gegandhengan:
Kalender Advent kanggo Natal

Bahan sing wis digunakake kanggo tanggalan advent:

  • 12 tabung karton.
  • 1 kothak lan tutup sing cocog karo 24 tabung.
  • Semprotan emas metalik.
  • Kertas coklat.
  • Nomer dicithak kanggo tanggalan tekane.
  • 24 gummies cilik.
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Aturan.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Sawetara dekorasi Natal emas.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita ngethok 12 gulungan karton kanggo mbentuk 24 gulung.

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Langkah kapindho:

Kita nyelehake salah sijine karton sing dipotong ing jero kothak. Ide punika ngerti dhuwur, sing bakal kita tandhani nganggo potlot. Banjur kita bakal Cut metu bagean keluwihan saka kothak.

Langkah katelu:

Kita nyeleh gulungan ing kothak kanggo mriksa sing kabeh mathuk sampurna.

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Langkah kaping papat:

We nyeleh tutup jejere kothak. Kita bakal nggawe a segitiga supaya kawangun bagéyan gendheng. Kita Cut metu lan banjur kita lim menyang ndhuwur kothak.

Langkah kaping lima:

We Cut sawetara ngudani supaya padha pas karo sudhut gendheng. Banjur kita bakal lim kanthi bantuan silikon.

Langkah Enem:

We ngethok 48 kothak kertas coklat. Kita bakal nyelehake rong potong kanggo saben gulungan karton lan ngamanake nganggo pita karet.

Langkah kaping pitu:

Kita nyelehake gulungan ing kertas lan dicet nganggo cat semprotan emas. Kita uga bakal nindakake karo kothak.

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Langkah kaping wolu:

We sijine ing surprises nang nggulung karton banjur kita bakal nyelehake ing jero kothak.

Tanggalan tekane emas karo gulungan karton

Langkah sangang puluh:

Kita bakal nempel nomer kasebut ing pasuryan njaba gulungan. Akhire kita bakal sijine munggah sawetara paesan Natal ing tanggalan.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.