Tas kreatif nganggo jins

Tas koboi nganggo celana

ing tas tangan minangka sandhangan sing kudu diduweni kanggo wanita awit ing kana kita ngangkut kabeh barang-barang pribadi. Dadi, dina iki kita menehi ide apik banget kanggo nggawe tas sing apik ing wektu sing padha kaya sing nggawe jins lawas.

ing jins lawas Dheweke duwe sawetara utilitas, kayata iki, mula dina iki dakkandhani. Kanthi cara iki, kita daur ulang sawetara lawas jins sing ora digunakake maneh.

Bahan

  • Jeans lawas.
  • Kain dicithak kembang.
  • 1 spool saka katun Utas warna jins.
  • 1 spol benang katun kanthi warna kain dekorasi.
  • 1 spol benang katun warna (kuning, jambon, ijo ...) kanggo gagang tas.

Proses

  1. Potong sikil saka celonone.
  2. Bukak sikil loro celonone. Sampeyan kudu ngethok 4 persegi, 2 kanggo gagang lan 2 kanggo pangkalan tas.
  3. Melu 4 persegi panjang dadi loro lan jahit ing njero nganggo benang biru. Sawise dijahit, dilebokake terus lan wesi.
  4. Ngethok 2 persegi panjang kanthi ukuran padha kanggo dhasar tas. Jembar kasebut kudu padha karo dhasar celonone.
  5. para tandhani sudhut sing dibunderaké Saka persegi panjang, pilih obyek sing bunder kaya tutup prahu bunder, banjur potong sisihane.
  6. Menjah ing rong persegi panjang nganggo benang biru ninggali ndhuwur sing ora dijahit supaya tetep mbukak. Kanggo nguatake latar mburi, potong lan jahit segitiga ing area sing dibunderaké.
  7. Sampeyan bisa dekorasi gagang tas ing loro-lorone njahit nganggo benang warna. Pilihan liyane sing apik banget yaiku motong rong kain kain dicithak kanthi ukuran saben gagang lan dijahit ing njero.
  8. Nggawe band hiasan nglereni 2 persegi panjang kain kanthi ukuran sing padha: 1 m (dawane) X 7 cm (dhuwur). Gulung ing njero, gulung nengen lan wesi. Jahit band ing sisih ndhuwur persegi panjang, ngarep lan mburi, klumpukne kain supaya jembar tas.
  9. Kanggo nindakake lapisan njeroPotong 2 persegi panjang kain pola kanggo ukuran tas. Jahit ing sisih sing salah lan sisih ndhuwur tas mbukak. Jahit lapisan menyang tas kanthi jahitan sing ora katon, kanggo nindakake iki, jahit lapisan ing sisih tengen lan njupuk jahitan saka saben sisih, jahit benang ing zig zag.
  10. Gunting kuku kain saka kain pola sing padha sing sampeyan wis nggawe tali dekoratif lan lapisan ngisor tas. Iket menyang salah siji gagang ing sisih ngarep kanthi nggawe daur ulang.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.