Tetenger wujud rubah

Tetenger wujud rubah

Yen sampeyan seneng kerajinan kanthi wujud kewan, ing kene kita ngusulake tetenger supaya sampeyan bisa nggawe dhewe lan nyelehake ing buku favorit. Utawa sampeyan bisa nggawe lan menehi bebarengan karo buku. Dheweke minangka ide sing sampurna lan duwe gambar sing lucu banget sing digawe ing wangun rubah. Sampeyan bakal weruh carane cepet lan gampang kanggo nggawe.

Bahan sing digunakake kanggo rubah:

  • Stok kardus warna coklat muda ukuran A4.
  • Karton coklat peteng.
  • Kardus putih.
  • Lem putih.
  • Pensil.
  • Aturan.
  • Spidol ireng.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita njupuk karton coklat cahya lan ngatur supaya dadi kothak sampurna. Ing tembung liyane, kabeh sisi kudu ngukur padha. Lan kita Cut metu.

Tetenger wujud rubah

Langkah kapindho:

We lay metu kothak ing wangun rhombus lan bend sudhut ngisor munggah. Pojok sing wis dibentuk ing sisih tengen lan kiwa uga dilipat maneh.

Langkah katelu:

Kita mbukak potongan kasebut. Kita njupuk pojok salah sawijining lapisan lan lempitan mudhun.

Langkah kaping papat:

Saka potongan sing dibentuk: pojok tengen lan kiwa kita lempitan.

Langkah kaping lima:

Loro sudhut bakal mbentuk ndhuwur. Kita njupuk siji lan bend mudhun, nanging obliquely. Kita nindakake padha karo sudhut liyane.

Langkah Enem:

Kita melu apa sing wis dilipat maneh, nanging munggah, nggawe kuping.

Langkah kaping pitu:

Kita nyelehake tokoh kasebut ing karton coklat supaya bisa ngethok segi telu kanthi cara sing padha karo sisih ndhuwur rubah. Kita uga bakal nyelehake tokoh ing karton putih kanggo nggawe sawetara ngudani mlengkung sing bakal glued mengko ing sisih pasuryan.

Langkah kaping wolu:

Kita nempelake segitiga coklat, garis sing mlengkung lan nggawe loro segitiga putih sing bakal kita lem ing kuping rubah. Pungkasan karo spidol ireng kita tarik irung lan loro mata.

Tetenger wujud rubah

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)