Tandha kewan. Kodhok gampang banget

tetenger karet eva kodhok gembrug

Tandha karet eva pancen gampang digawe lan bocah seneng. Wektu iki aku bakal mulang sampeyan carane nindakake iki tetenger kodhok kanthi kembang ing pungkasan supaya buku-buku kasebut dekorasi banget lan asli.

Bahan kanggo nggawe tetenger kodhok

  • Karet eva warna
  • Objek bunder utawa kompas
  • Gunting
  • Lim
  • Ari-ari
  • Spidol warna
  • Karet Eva doyo
  • Kapur sing isin utawa abang

Prosedur nggawe tetenger

Nggunakake kompas utawa obyek bunder ngethok rong bunderan digawe saka karet eva kanthi diameter sekitar 6 sentimeter.

Banjur kanthi latihan, gawe kembang telu lan gabung karo sing paling dhuwur nganti paling ngisor kanggo entuk komposisi sing apik iki.

karet tetenger eva frog folum donlumusica

Njupuk ari, tali utawa rantai lan tancepake ing mburine kembang lan endhas kodhok kita.

Sawise nyelehake potongan liyane sing padha persis kanggo nutupi lan nguatake drawstring ing sisih mburi.

karet tetenger eva frog folum donlumusica

Kanthi pukulan lingkaran kanthi rong ukuran utawa yen sampeyan duwe mripat seluler ing omah, bentuk pasuryan kodhok lan wenehi rincians karo tutuk permanen ing tutuk, barang cemlorot ing mripat kanthi spidol permanen putih lan sawetara pipi ing pipi.

Lan iki minangka asil saka tetenger, kaya sing sampeyan ngerteni luwih nyenengake lan gampang banget ditindakake.

karet tetenger eva frog folum donlumusica

Yen sampeyan seneng kodhok, aku bakal menehi model liyane iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah kanthi ngeklik gambar lan bakal nggawa sampeyan menyang tutorial sing dakbalekake sawetara wektu kepungkur.

tetenger karet eva kodhok

Yen sampeyan nggawe kerajinan iki, aja lali ngirim foto liwat jejaring sosialku.

Ndeleng sampeyan ing proyek sabanjure.

Aduh!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jenny ngandika

    Dheweke akurat banget

bool (bener)