Karton lan tikus karet eva gampang banget

karton lan tikus karet eva donlumusical

Tikus Dheweke kewan cilik sing disenengi bocah. Dheweke mesthi ana ing crita, crita, kartun ... Ing kiriman iki aku bakal mulang sampeyan babagan cara nggawe model iki nganggo karton lan karet eva. Pancen apik banget lan gampang ditindakake, langkah-langkah ing ngisor iki.

Bahan kanggo nggawe tikus

  • Kardus warna
  • Karet eva warna
  • Gunting
  • Aturan
  • Lim
  • Maneka ukuran pukulan lingkaran karet eva
  • Pompon warna
  • Pipa luwih resik
  • Benang, macaron utawa ari

Proses nggawe tikus

  • Kanggo miwiti, kita butuh ngethok potongan kardus 7 x 20 sentimeter. Yen sampeyan pengin nggawe luwih gedhe, sampeyan bisa milih ukuran liyane utawa luwih cilik.
  • Sampeyan uga kudu 8 bunderan ukuran sing sampeyan tingali ing gambar kanggo mbentuk kuping lan mripat.
  • Lipat karton dadi loro lan gunakake nganggo gambar sing sampeyan tingali ing foto kanggo nggawe moncong mouse cilik kita. karton lan tikus karet eva
  • Sawise karton dilipat, lim pungkasan supaya ora mbukak lan struktur dhasar mouse kita dibentuk.
  • Selehake kuping lan mripat.
  • Gulung pembersih pipa warna sing paling disenengi nganggo potlot utawa driji kanggo mbentuk buntut mouse. karton lan tikus karet eva
  • Kanthi potlot utawa obyek cilik, gawe bolongan ing sisih mburi karton, lebokake resik-resik pipa lan tempelnganggo lem sithik supaya ora obah.
  • Minangka mouse cilik, aku bakal nyelehake kembang ing endhas.
  • Potong 3 potong ari, utas utawa macaroni kanggo nggawe kumis mouse lan lem ing moncong.
  • Papan a pompom sing bakal dadi irung.
  • Potong kumis dadi sampurna.

karton lan tikus karet eva

  • Kita wis ngrampungake mouse cilik. Aku wis nggawe liyane kanthi warna ireng supaya sampeyan bisa ngerteni manawa spektakuler.

karton lan tikus karet eva

Lan yen sampeyan seneng tikus, iki kalebu conto gulung kertas toilet sing didaur ulang.

Aku ngajak sampeyan nindakake kerajinan iki lan yen mangkono, aja lali ngirim foto liwat jejaring sosialku.

Ndeleng sampeyan babagan ide sabanjure.

Matur nuwun


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.