Tokoh Hama Beads kanthi cithakan kanggo dicithak

Tokoh Hama Beads

Manik Hamakaro sawetara manik-manik plastik super fun. Sampeyan bisa nggawe nomer tanpa wates tokoh sing mengko bisa diwenehi minangka peparingé. Padha ngawula minangka hiasan lan duwe keperluan banget asli. Sampeyan bisa nyelehake magnet ing mburi lan digunakake minangka magnet kulkas; yen sampeyan nyeleh ring cilik sampeyan bisa nyumerepi minangka key ring utawa ngendi sampeyan seneng. Yen sampeyan nggawe jinis tokoh liyane, sampeyan uga bisa nggunakake minangka liontin.

Tokoh kasebut minangka kerajinan sing disenengi bocah-bocah. Dering plastik cilik dilebokake banjur dilebokake ing sangisore panas wesi kanggo nyawiji. Banjur kita bakal nggawe potongan sing dikarepake. Yen sampeyan seneng banget karo kerajinan iki, kita duwe ide liyane sing nyenengake:

Kupu-kupu kanthi manik-manik saka Manik-manik Hama
Artikel sing gegandhengan:
Kupu-kupu kanthi manik-manik saka Manik-manik Hama
Artikel sing gegandhengan:
Keychain kanthi pesen manik hama Aku tresna sampeyan
Artikel sing gegandhengan:
Cara dekorasi notebook nganggo Hama Beads (kalebu pola)

Bahan sing wis digunakake kanggo tokoh Hama Beads:

  • Papan Cithakan kanggo akun.
  • Manik Hama Warna (ungu, ireng, emas, jambon, kuning, ijo).
  • Kertas baking utawa kertas parchment.
  • Griddle.
  • Kaca sing dicithak nganggo gambar. Cithakan karo gambar kanggo Hama Beads

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita nyelehake sheet sing wis dicithak ing meja. Ing sisih ndhuwur kita sijine cithakan pas potongan Hama Beads. Contone, kita duwe flamenco. Minangka cithakan transparan, kita bisa pas karo potongan kasebut miturut wujude.

Langkah kapindho:

Kanggo mbentuk tokoh, kita bakal nyelehake kertas manggang lan disetrika kanthi alon. Panas kudu ora kuwat banget supaya ora leleh banget. We wesi kanggo sawetara detik lan ndeleng yen wis dibatalake, yen durung, kita bakal wesi sethitik liyane.

Langkah katelu:

Kita bakal nggawe tokoh liyane kayata kaktus, nanas lan simbol perdamaian. Kapan kita arep nggawe tokoh, kita bakal katon kanggo wong-wong mau ing internet, print metu lan sijine wong ing cithakan kanggo nggawe manéka kita arep.

Tokoh Hama Beads


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.