Topi sing nyenengake kanggo pesta

Topi pesta sing nyenengake

Kita wis nggawe iki topi lucu utawa rasukan kanggo nggawe khayalan sing bakal disenengi. Padha super prasaja lan digawe karo bahan sing bisa gampang golek. Bahan utama yaiku kardus, pembersih pipa kerajinan lan pompons. Kabeh wis digabung karo silikon panas amarga iku gampang kanggo ngakses supaya kabeh kelet ing wayahe. Tugas iki bisa ditindakake karo bocah-bocah, supaya padha sinau kanggo nangani gagasan praktis lan mbangun karo tangan.

Yen sampeyan seneng kerajinan sing nyenengake, deleng apa sing diusulake ing ngisor iki:

Topeng asli kanggo karnaval
Artikel sing gegandhengan:
Topeng asli kanggo karnaval
Kipas bocah sing mbukak lan nutup
Artikel sing gegandhengan:
Kipas bocah sing mbukak lan nutup
Reindeer lucu karo coklat
Artikel sing gegandhengan:
Reindeer lucu karo coklat

Bahan sing digunakake kanggo rong topi sing nyenengake:

  • 2 lembar karton warna-warni, dawane udakara 80 cm.
  • Potongan karton warna kanggo nggawe strip.
  • 4 pembersih pipa saka macem-macem warna, kalebu sawetara metalik.
  • 4 mripat gedhe.
  • 2 pom pom gedhe ing macem-macem warna.
  • 8 pompom medium saka macem-macem werna.
  • 8 pompom cilik ing macem-macem werna.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Aturan.
  • Tandha.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita ngukur circumference saka sirah. Kita nransfer dawa ing sadawane karton sing bakal dipotong minangka topi. Kita uga bakal ngukur ambane 5 sentimeter. Lo kita ngethok.

Langkah kapindho:

Ing tengah strip karton, kita lem mripat gedhe loro lan pompom gedhe minangka irung.

Topi pesta sing nyenengake

Langkah katelu:

Kita njupuk marker lan lunga twisting pipe resik kanggo wangun menyang curls. Kita bakal nindakake karo 4 pembersih pipa lan kita bakal Cut mau ing setengah kanggo entuk 8 unit Kita nempelake pompom medium lan cilik ing antarane pembersih pipa kanggo menehi kreatifitas.

Langkah kaping papat:

Kita nguripake strips karton lan nambah silikon menyang miwiti gluing ngudani resik pipe. Nalika kita wis glued, kita rampung karo glob silikon liyane.

Topi pesta sing nyenengake

Langkah kaping lima:

Kita njupuk karton warna lan lunga nggawe strips ambane 1 sentimeter. Ing mburi Strip karton, kita bakal nambah silikon panas kanggo pindhah gluing kabeh ngudani.

Langkah Enem:

Nalika kita wis padha glued, kita bakal Cut kabeh dawa linearly. Dheweke uga ora perlu ing dhuwur sing padha, bisa uga ora rata. supaya efek sing luwih apik. Banjur nganggo tangan kita bakal nggulung strips kanggo mbentuk curl cilik.

Langkah kaping pitu:

Pungkasan kita bakal lim ends saka ngudani kanggo mbentuk topi.

Topi pesta sing nyenengake


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.