Topi penyihir cilik kanggo Halloween

topi penyihir

Topi asli banget supaya sampeyan bisa nggawe ing omah kanthi bahan dhasar. Gampang banget ditindakake lan mesthi seneng banget karo bocah-bocah. Sinau kanthi sawetara langkah gampang babagan cara nggawe topi kanggo kostum penyihir.

Sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah tutorial iki ing video ing ngisor iki:

Iki minangka bahan sing wis digunakake:

  • karet ijo ijo, ijo cahya lan putih eva putih
  • karton ireng, kanthi sing gedhe, cukup
  • lim silikon
  • rong lembar kanggo nggawe template
  • panguwasa 30cm
  • gunting
  • potlot
  • kompas

Langkah pisanan:

Ayo dadi dhasar kupluk. Kita tandhani nganggo kompas kuriling 30cm diameteripun Kita ngiris bunder kasebut lan menehi tandha loro maneh. Pisanan saka Diameteripun 16cm lan kaloro ing njero, sing dipisahake karo 3cm.

Langkah kapindho:

We ngethok bunder njero lan ayo lunga kanggo nggawe ngethok menyang pojokan bunder sing digambar. Motong iki bakal dilipat nganti mengko ditutup nganggo pompadour ndhuwur.

Langkah katelu:

Ing sisa karton sing bakal kita tindakake bentuk topi sing kerucut. Kanthi pitulung saka aturan kita nyelehake titik nol ing pojok karton lan kita nggawe tandha  a 30cm adoh lan kanthi interval, mula wujud lingkaran setengah kasebut bakal digawe. Kita ngethok.

 

Langkah kaping papat:

Pojok sisih ndhuwur bentuk kerucut topi aku wis ngethok kanthi bentuk setengah lingkaran, sanajan iki mung opsional, supaya sisih ndhuwur topi ora cetha. We nyekel salah sawijining pinggir karton lan kita nambahake lem, kanggo mbukak tancep banjur rampung wujude topi.

Langkah kaping lima:

Kita nggambar sikil saka kodhok minangka sketsa ing kertas. Iku kita ngethok lan kita gunakake minangka template kanggo nggawe sikil loro ing lembaran karet eva. Kita ngethok gambar iki lan disisihake.

 

Langkah Enem:

Ing kaca liyane, kita nggawe sketsa liyane ing praupan kodhok. Kita mung nggawe setengah rai supaya bisa nglacak kontur kasebut separo liyane sheet lan sing metu homogen. We nyekel sketsa, kita ngethok lan nggunakake minangka cithakan supaya bisa gawe praupane kodhok nganggo karet eva.

Langkah kaping pitu:

Kita nggambar mripat ing kertas, kita bali menyang nggawe sketsa lan banjur dilacak nganggo karet eva lan trus. Kita nggawe loro mripat amba ijo lan ing njero kita bakal nyelehake loro mata putih liyane.

Langkah kaping wolu:

Uga bakal ngethok sawetara murid ing ireng. Wektu iki kita bakal nggunakake kertu ireng. Kita lem kabeh nganggo lem jinis silikon.

 

Langkah sangang puluh:

Kita tetep uga rong bagean topi. Uga bakal lem sikil lan pasuryan kodhok. Ayo garing lan saiki kita bisa seneng topi asli iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.