Kendi antik kanggo dekorasi

Kendi antik kanggo dekorasi

Kita seneng tenan nggawe kerajinan jinis iki. Kanggo iki, kita wis milih rong toples kaca kanthi ukuran sing beda-beda lan kita wis dekorasi kanthi gaya vintage. Kanggo iki, kita wis dicet nganggo cat semprotan banjur wis ditambahake sawetara detail kanthi pena. Sampeyan bakal seneng asile!

Bahan sing wis digunakake kanggo kaktus:

  • Kendi kaca gedhe kanggo daur ulang
  • Cat semprotan ireng.
  • Cat semprotan warna tembaga.
  • Pulpen marka putih.
  • Tandha tandha emas.
  • Tali hiasan kanthi rong warna utawa tekstur sing beda.
  • Kertu kertu putih kanggo nggawe label.
  • Sarung tangan lateks.
  • Kertas majalah utawa koran.
  • Kertas cetak stiker.
  • Nelusuri kertas.
  • Folio kanggo nyithak jeneng.
  • Pulpen.
  • Sapukan katun direndhem ing alkohol.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Salah sawijining kapal sing dicet nganggo cat semprotan cat ireng. Aku wis nyelehake majalah utawa koran ing ndhuwur meja lan aku wis nyelehake sarung tangan ing tangane kanggo nyekel botol kasebut. Kanthi tangan liyane, aku wis nglukis prau. Kita nyelehake ing ndhuwur meja lan garing.

Kendi antik kanggo dekorasi

Langkah kapindho:

We nyeleh isine ing kertas lan uga semprotake nganggo semprotan warna tembaga. Ayo garing lan yen perlu, cet menehi cat liyane.

Kendi antik kanggo dekorasi

Langkah katelu:

Kita nyithak ing kertas tembung utawa jeneng kanthi bentuk vintage supaya bisa dilacak ing prau. Kita nyelehake ing antarane prau lan kertas lan nulis garis nganggo pena supaya bisa dilacak.

Kendi antik kanggo dekorasi

Langkah kaping papat:

Kanthi a spidol putih menehi tandha kita ngubengi tembung lan isi utawa kita cet huruf nang njero Tembung kasebut kudu ditinjau nganggo spidol kaping pirang-pirang supaya bisa dingerteni kanthi apik.

Langkah kaping lima:

Kita motong label lan nganggo doyo bolongan kita nggawe bolongan supaya bisa digantung. Kanthi pemotong mati liyane, kita bisa nggawe gambar ati. We njupuk siji tali hiasan Kita nghias cangkeme toples, kita bakal nyelehake taline sing paling sithik supaya tutupe mengko bisa diselehake. Aja lali nyelehake label ing antarane senar lan rampung kanthi nggawe sawetara knot lan nggawe loop.

Langkah Enem:

Kita nyithak bentuk jantung ing sheet sticker. Kita motong lan lem ati ing prau. Kita nyelehake pot ing koran lan nganggo sarung tangan. Kita cet kabeh nganggo semprotan ireng tanpa ninggalake sudhut sing ora dicet. Kita lebokake pot terus lan garingake.

Langkah kaping pitu:

Yen wis garing, kita bisa nyopot stiker kasebut. Yen duwe jejak lim, kita bakal nyopot nganggo katun impregnated karo alkohol.

Langkah kaping wolu:

We Paint utawa kita dekorasi nganggo titik ujung ati. Kita bakal nindakake nganggo pena tandha warna emas. Kita njupuk taline lan uga bakal daur ulang kaping pirang-pirang ing cangkeme jar. Kita rampung kanthi nggawe simpul tali lan busur sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.