Pamong semangka

Pamong semangka

Semangka minangka panganan sing pas banget kanggo musim panas, mula kita duwe ide kanggo nggawe coaster sing nyenengake woh musim panas warna-warni. Kanthi cara iki, kacamata kita bakal dilindhungi kanthi apik ing taun iki.

Iki kerajinan iku gampang banget kanggo nindakake lan bocah cilik ing omah bisa menehi tangan yen sampeyan pengin supaya padha terhibur.

Bahan

  • Lembar gabus.
  • Kertas.
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Cat (abang, ijo lan ireng).
  • Sikat
  • Pemotong
  • Aturan.

Proses

  1. Kita nglereni lembar gabus minangka kuriling.
  2. Uga kita ngethok kertas nanging kanthi langkah sing luwih cilik kanggo ninggalake pinggiran.
  3. Kita cet iki wates ijo.
  4. Kita mbusak kertas lan cat ing permukaan njero sing abang. Ayo kita garing.
  5. We Paint ing pip khas semangka kanthi warna ireng ing permukaan abang.
  6. Kanthi panguwasa kita tandhani 4 merek sing padha loro ing tengah lan ing saindenging.
  7. Kita ngethok bagean sing beda kanggo nggawe pesisir.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.