DIY: Kucing ngeruk

Kucing scraper

Nalika pirang-pirang dina, kita bakal bisa ndeleng Kucing (kucing bayi sing kita tresnani) se pancing nganggo paku ing permukaan sing atos lan Gamelan kanggo ngasah kuku cilik. Iki nyebabake sawetara bagean saka omah dadi rusak, mula dina iki aku menehi sampeyan scraper sederhana sing dakgawe kanggo dheweke.

Kanthi scraper iki, wis ora bakal ngrusak jinis perabotan apa wae ora ana karpet ing omah, mula kuku sampeyan kudu landhep kanggo nyekel lalat ing kebon lan nyusup bagean awak nalika nyakot sampeyan.

Bahan

Kucing scraper

  • Wadhah karton tipis persegi panjang.
  • Tali laut sing apik.
  • Lembar koran.
  • Lantai silikon.
  • Bar silikon.
  • Gunting.
  • Semangat

Proses

Kaping pisanan, kita bakal ngethok bukaan wadhah cilik kanggo nyopot interior. Kanthi turahan cilik iki, kita bakal ngethok persegi panjang. Banjur, kita bakal ngisi bagian jero wadhah persegi dowo koran supaya luwih angel lan kuwat.

Kanthi persegi panjang karton sing wis digawe sadurunge, kita bakal nutup kontainer kanthi bantuan pita cilik supaya kedhap lan kucing ora bisa ngakses interior. Banjur, kita ngubengi tali ing wadhah, mbenakake kanthi ujung silikon lan titik-titik kunci scraper supaya taline ora ucul.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.