Tungkak musik

Tungkak musik

Tungkak musik iki nyenengake banget lan nyenengake. Kanthi karet eva sithik kita bisa nggawe alat musik sing apik tenan supaya kabeh bocah seneng-seneng. Sanajan demonstrasi kerajinan iki minangka tungkak kanggo bocah-bocah wadon, bisa digawe warna sing dikarepake lan kanggo kabeh jinis, jinis lan umur. Manik-manik lan ornamen bisa uga miturut panjaluk dhewe. Ing kasusku, aku wis nggunakake lintang lan lonceng, yen paling ora kudu rame-rame supaya bisa main bareng.

Bahan-bahan sing wis digunakake kanggo sikil:

  • Karet eva jambon
  • Manik-manik plastik sing bentuke lintang, kanthi bolongan ireng kanggo dijahit (macem-macem warna lan perak)
  • Lonceng jingle warna cilik
  • Lonceng jingle warna gedhe
  • Genggaman plastik
  • Jarum
  • Utas sutra
  • Gunting
  • Pensil
  • Silikon panas lan bedhil
  • Aturan

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah kapisan:

We nyekel karet eva lan kita ngukur jembar sing dibutuhake saka tungkak nganti instep sikil. Lan kita uga ngukur ukuran jembaré tungkak saka bocah lanang utawa wadon. Kita tandhani nganggo potlot banjur gunting.

Langkah kapindho:

Kita ngliwati benang ing salah sawijining pucuk lan iket supaya bisa tetep rumaket lan aja nganti liwat. Kita bisa miwiti masang manik-manik lan lonceng. Kita ganti kanthi warna lan ukuran.

Langkah katelu:

Kaya sing dingerteni, kita nyelehake manik-manik lan lonceng liwat garis ndhuwur anklet. Kita aja lali nyelehake lonceng sing gedhe. Pungkasan lan kanggo nutup, kita iket simpul ing sisih mburi tungkak sikil supaya benang tetep tetep.

Langkah kaping papat:

Kita babagan anklet lan nindakake pemotongan paralel lan transversal kanggo njupuk bentuk India sing cukup nganggo pinggiran. Kita njupuk kurung plastik lan nyelehake ing ujung, yen kebeneran kita angel ngencengi, kita bisa nemplek nganggo silikon panas.

Tungkak musik


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.