vampir Halloween

vampir Halloween

Kanggo Halloween iki aja kantun carane nggawe sawetara fun vampir karo coklat. Sampeyan bisa daur ulang sawetara tabung karton, cet ireng lan nggawe potongan cilik nganggo karton kanggo nggawe medeni lan asli. Yen sampeyan seneng nghias pojok apa wae, ide iki apik kanggo bisa nyelehake, dheweke uga duwe kejutan sing apik kanggo bocah-bocah.

Bahan sing dakgunakake kanggo telung vampir:

  • 3 tabung karton kanggo daur ulang.
  • Cat akrilik ireng.
  • Sikat sikat.
  • 6 mripat plastik.
  • Karton ireng kanggo swiwi.
  • Cardstock abang kanggo segitiga cilik.
  • Karton ireng utawa coklat kanggo lengen cilik.
  • Pembersih pipa ireng, abang utawa coklat.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Pensil.
  • Gunting.
  • 3 permen cilik kanthi tema Halloween.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

We Paint tabung karo cat akrilik ireng. Kita supaya padha garing kanggo panggonan sing luwih apik aksesoris.

vampir Halloween

Langkah kapindho:

Ing kertu ireng Kita nggambar salah sawijining swiwi vampir. Kita bisa nindakake kanthi tangan lan supaya ukuran kita bisa nyelehake tabung ing jejere lan nindakake ing babagan awak. We Cut metu swiwi lan digunakake minangka cithakan kanggo nggawe liyane 5 wings. Kabeh mau kudu duwe tab cilik supaya bisa sijine mengko antarane tabung.

vampir Halloween

Langkah katelu:

We Paint bab enem cilik segi telu ing saham kertu abang. We Cut mau metu lan sijine wong aside.

vampir Halloween

Langkah kaping papat:

 

Kanthi bantuan saka silikon panas kita lem mata plastik lan kita paste ing segitiga abang cilik ndhuwur sirah, kaya-kaya kuping.

vampir Halloween

Langkah kaping lima:

Kita nggawe loro ngethok cilik lan transversal ing sisih pinggir tabung. Kita bakal nglebokake swiwi sing digawe saka karton ireng liwat potongan. We nyekel para pembersih pipa lan ngethok sikile kelelawar. Kita bakal nempelake ing sisih ngisor tabung kanthi silikon. Rincian sikil iki yaiku mengko kita bisa nggantung vampir saka cabang utawa sing padha.

Langkah Enem:

We Paint ing karton ireng utawa coklat sawetara enem tangan cilik lan kita Cut mau metu. Kanthi silikon kita tetep ing tengah awak bar coklat lan kita ngubengi karo loro tangan cilik sing wis Cut metu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.