Wit mangsa karo cat akrilik lan karton

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki, kita bakal bisa ndeleng cara nindakake iki wit mangsa karo basa karton lan cat akrilik. Iki minangka cara sing gampang kanggo nggawe lanskap sing nghias tembok kita ing musim iki sing biasane katon salju.

Apa sampeyan pengin ngerti carane nggawe wit salju iki?

Bahan sing kita butuhake kanggo nggawe wit mangsa

  • Karton warna sing kita pengin duwe latar mburi lanskap kita
  • Karton ireng utawa coklat kanggo batang wit (uga bisa ditindakake kanthi cat kayata spidol utawa akrilik amarga kita bakal nggunakake cat jinis iki kanggo kerajinan iki.
  • Cat akrilik putih
  • Gunting
  • Lem (yen kita arep nggawe wit nganggo karton)
  • Lan driji kita (ya, sampeyan maca kanthi bener, kita bakal nggunakake tip driji.

Tangan kerajinan

  1. Sing pertama sing bakal kita lakoni yaiku ngethok dhasar karton, sing bakal dadi latar mburi lukisan kita. Kita bisa milih ukuran sing paling disenengi.
  2. Sawise kita duwe ukuran lukisan kita, iku wektu kanggo sijine batang lan pange wit kita. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggambar lan ngethok ing karton warna peteng (coklat, ireng, abu-abu ...) banjur kita bakal nempelake gambar cutout iki ing karton sadurunge. Pilihan liyane yaiku nggawe wit iki nganggo cat, disaranake nggunakake spidol utawa cat akrilik amarga padha garing kanthi cepet lan bakal katon apik ing kerajinan iki.

  1. Lan saiki wektune kanggo seneng-seneng. Kita bakal nyelehake, ing permukaan kayata lembaran kertas utawa tas plastik, cat putih cilik akrilik. Kita bakal udan tip saka driji lan wiwiti cap ing kabeh cabang wit kita. Uga minangka pilihan liyane, kita bisa nggunakake temperas.

Lan siyap!

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.