Snowman nganggo kaos sikil

Snowman nganggo kaos sikil

Snowmen minangka elemen ing wilayah sing adhem lan salju, nanging uga khas kanggo Natal. Mula, dina iki kita nuduhake kerajinan iki kanggo sampeyan dekorasi Tanggal Natal ing endi kita lan mulane menehi tutul mangsa kanggo omah.

Kanthi kaos kaki sing sederhana, kita bisa nindakake penasaran lan salju salju lucu, kanthi bahan daur ulang bisa ngasilake ewonan paesan natal kanggo dekorasi omah, sampeyan mung butuh imajinasi lan kepinginan kanggo nuduhake.

Bahan

  • Pasangan kaos kaki putih.
  • Gunting.
  • Pita elastis.
  • Tombol warna.
  • Manik-manik warna cilik.
  • Utas.
  • Jarum
  • Silikon
  • Kethokan saka kain.
  • Wadding.

Proses

Pisanan, kita bakal motong kaos kaki ing tungkak. Iki nguripake maneh lan, saka mburi, kita iket ing sisih sing ditutup, lan kita muter maneh.

Banjur ayo isi karo wadding lan kita nyelehake loro pita elastis, siji ing tengah lan siji ing sisih ndhuwur, nggawe bentuk salju.

Banjur karo a sepotong kain kita nggawe syal cilik lan kita dasi ing gulu supaya boneka luwih asli.

Banjur, kita bakal nemplek tombol ing awak lan, ing pasuryan, kita bakal nempelake rong manik ireng kanggo mata lan sing kuning utawa oranye kanggo irung.

Pungkasan, kanthi potongan kaos kaki sing isih ana, kita sijine ing ndhuwur boneka a kacang buncis supaya ora adhem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.