Але Хименез

Јас се викам Але Хименез и сум едукатор за деца. Затоа ме фасцинира светот на децата и сè што има врска со нив. Занаетчиството е форма на одмор за мене, бидејќи ми се допаѓа од многу мала возраст и многу сум добар во тоа :). Јас секогаш сакам да правам свои работи наместо да ги купувам, па затоа е многу по ратифицирано за мене или за секој што оди кај занаетот.