Ајрин Гил

Писател, уредник и занаетчија на блогот и на YouTube каналот „El Taller de Ire“, создавајќи содржини за DIY, занаети и занаети. Специјализирани за мозаици, создавање занаетчиски производи со оваа техника за продавници за украси и полимерна глина и флексибилно тесто, формирање и работа повеќе од 2 години за скокање глина.

Ајрин Гил има напишано 145 статии од февруари 2016 година