DonluMusical

Диплома за музичка историја и науки, наставник по класична гитара и диплома за настава по музичко образование. Од мала имав страст за занаетчиството. Бојата е една од моите белешки за идентитетот. Јас правам упатства на Интернет, така што повеќе луѓе ја споделуваат својата страст за создавање со мене.

DonluMusical има напишано 186 статии од февруари 2016 година