Марија Хозе Ролдан

Отсекогаш сакав занаети бидејќи се сметам за креативна личност. Ме фасцинира како со малку ресурси можете да направите големи работи.

Марија Хозе Ролдан има напишано 137 статии од јуни 2019 година