Сесилија Дијаз

Јас сум динамична, активна и разноврсна личност. Сакам да ги пишувам и да придонесувам за своите креации на блогот, затоа што на тој начин ги споделувам со оние како мене кои имаат афинитет кон занаетчиството.

Сесилија Дијаз напиша 50 написи од февруари 2015 година