Тој Торес

Јас сум креативен по природа, overубител на сè што е рачно изработен и страствен за рециклирање. Сакам да дадам втор живот на кој било објект, да дизајнирам и да создавам сè што можете да замислите со мои раце. И, пред сè, научете да ја користите повторно како максима на животот. Моето мото е, ако повеќе не работи за вас, повторно користете го.