Алиша томеро

Јас сум голем overубител на креативноста и занаетите уште од моето детство. Во однос на моите вкусови, морам да кажам дека сум безусловен верен на пециво и фотографија, но исто така сум страстен да ги учам сите свои вештини на деца и возрасни. Возбудливо е да може да се направат многу работи што можат да се направат со наши раце и да се види до каде може да стигне нашата умешност.

Алиша Томеро има напишано 149 статии од јули 2019 година