Тереза ​​Асегин

Од Росарио, Аргентина, започнав скоро случајно да генерирам веб-содржина додека ја следев дипломата по право. Сакам занаети од многу рана возраст и секогаш им давам втор живот на она што ќе се фрлаше.

Тереза ​​Асегин има напишано 82 статии од март 2012 година