Наоми Лозано

Повеќеслојна, во моментов дизајнирам костим накит, иако сум историчар и археолог. И сега, дебитирам како блогер на „Направи сам (сам)“ едно од моите хоби :) Уживај во тоа!

Ноеми Лозано има напишано 163 статии од септември 2013 година