Enени Монге

Бидејќи се сеќавам, сакав да творам со свои раце: пишување, сликање, занаетчиство ... Студирав историја на уметност, реставрација и конзервација и сега сум фокусиран на светот на наставата. Но, во слободно време сè уште сакам да творам и сега можам да споделам некои од тие креации.

Januaryени Монге има напишано 472 статии од јануари 2019 година