Виси срце за Валентин

Здраво на сите! Во денешниот занает ќе го направиме ова прекрасно обесено срце за Денот на в Valentубените, совршено е ...

Валентин вазна

Здраво на сите! Во денешниот занает ќе направиме валентин вазна со рециклирање на стаклена тегла, ...

Валентин картичка со движење

Валентин картичка со движење

Карта што треба да се даде на Денот на вineубените или на посебен ден. Има порака полна со срца што ќе се движи на многу оригинален начин.

Како да направите Pop Up картичка

Како да направите Pop Up картичка

Ако сакате да научите како да направите забавна Pop Up картичка, еве го овој многу оригинален начин да ја дадете оваа картичка на многу весел начин.

Занаети за Денот на вineубените. Шејкер 14 февруари

Остана многу малку за да го прославиме Денот на вineубените или денот на loveубовта и пријателството и во овој пост ќе ве научам како да ја направите оваа шејкер картичка за да и ја дадете да научите како да ја направите оваа шејкер картичка за Денот на вineубените, одлично е да го подари на некој посебен за да го прослави денот на loveубовта и пријателството.

Научете како да направите 3Д-картичка за Денот на вineубените

Научете како да направите 3Д картичка за Денот на вineубените, тој датум се приближува каде што се слави пријателството и loveубовта ... Ако сакате да го прославите или имате валентин кој сакате да ја изненадите оваа картичка, ќе биде одлично за таа пригода.

Самостојни три обележувачи за Денот на вineубените

ќе видиме 3 обележувачи за Денот на вineубените. Три различни форми на срце што се користат за обележување на страницата од книгата што ќе ја обожавате, совршена да ја подарите или да ја направите сами ако сакате да ја читате.

Валентин венец

Тоа е венци за Денот на вineубените, каде што можете да поставите фотографии, пораки, цртежи, подароци ... Поставени на главата на креветот ќе бидат уникатен детал што сигурно нема да го заборавите.

Валентин срце

Ајде да видиме како да направиме картонско срце и парчиња загатки за да му дадете романтичен изглед на еден агол од куќата.

ева или пенести гумени рози

Ева или пенливи гумени рози

Научете како да ги направите овие ева гумени рози на едноставен начин и резултатот ќе биде нешто спектакуларно.

Случај со тутун

Направи сам: Случај со тутун

Во оваа статија ви покажуваме како да направите одличен и едноставен случај за складирање на тутун што се тркала. На овој начин, ќе го имате добро складирано.

Кутија за в Valentубените

Срцева рамка за Денот на в Valentубените

Во оваа статија ве учиме како да направите прекрасна слика за да можете да ја врамувате фотографијата на вашиот партнер или на обајцата, така што тоа ќе биде оригинален и убав подарок.

Перница за срца

Перница на срцата

Во оваа статија ви покажуваме како да направите многу перничиња од куки за Денот на вineубените. Украсено со срца, тоа ќе биде многу посебно за вашиот партнер.