Alicia Tomero

Unë kam qenë një dashnor i madh i krijimtarisë dhe i zejeve që në fëmijëri, ndaj kam qenë autodidakt në çdo gjë që kam nisur të bëj. Për shijet e mia, më duhet të them se jam një adhuruese e pakushtëzuar e pjekjes dhe fotografisë, prandaj i përkushtohem Food Stilyn, shkrimtarëve të përmbajtjes dhe fotografisë profesionale. Është emocionuese të jemi në gjendje të bëjmë shumë gjëra që mund të bëhen me duart tona dhe të shohim se sa larg mund të shkojë aftësia jonë.